Financiële dienstverlening

Financiële dienstverlening is een breed begrip. Maar het blijft bij Dijk & Belga niet bij woorden. In de praktijk bieden wij u ook een breed dienstenpakket aan op het gebied van inkomen en vermogen. Dijk & Belga is gecertificeerd financieel planner en hypotheekadviseur.

“Persoonlijk contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk”.

Waarom Dijk & Belga

  • Persoonlijk en professioneel
  • Specialist in hypotheken en verzekeringen
  • Brede ervaring in financiële zaken
  • Voor zowel bedrijven en particulieren
  • De beste prijs en kwaliteit

Dijk & Belga financiële dienstverlening

U heeft de wensen.. wij de oplossingen..

Wij helpen onze klanten

Als gecertificeerd financieel planner en hypotheekadviseur weet Dijk & Belga als geen ander dat diverse financiële beslissingen gevolgen hebben. Neem nou een hypotheek. Als u dit product afsluit heeft u ook te maken met vermogensontwikkeling maar ook met het beschermen van uw inkomen als u overlijdt, arbeidsongeschikt of werkloos wordt. Het grijpt zelfs in op uw pensioen als u nog hypotheek heeft. Kan de hypotheek dan nog wel betaald worden? Dat hangt ook af van uw pensioenopbouw. Heeft u dat wel goed geregeld?

Daarnaast heeft u te maken met fiscale en juridische vraagstukken. De hypotheek moet voldoen aan de huidige regelgeving die steeds lastiger wordt. Hoe vul ik de belastingaangifte in. Hulp daarbij geeft toch zekerheid. Maar ook hoe legt u zaken vast als u gaat samenwonen of trouwen. Kortom, voor al deze vraagstukken is Dijk & Belga uw allround adviseur die met u meedenkt en u begeleidt in de financiële keuzes die u moet maken.

U heeft de wensen, wij de oplossingen.

Vraag meer informatie aan over onze financiële dienstverlening

Neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

    (* = altijd invullen)