Wie zijn wij?

Wilhelm Dijk
Wilhelm DijkDirectie | Hypotheek- en Verzekeringsadviseur
Mijn naam is Wilhelm Dijk, een ras – bedumer kun je wel zeggen. Na geboren te zijn in Stadskanaal zijn we al snel richting Bedum vertrokken waar ik inmiddels al weer 40 jaar woon. Ons gezin bestaat uit mijn vrouw Jolanda, en kinderen Esmee en Kirsten.
Gedreven, dat uit zich in de sportbeleving die ik bezit, coach van een hockeyteam waarin mijn dames actief zijn, en zelf in een zaalvoetbalteam waar ik al jaren in actief ben. Daarnaast houd ik van squashen en tennis.
In 1996 ben ik na een aantal jaren ‘rondneuzen’ in o.a. horeca en sportwereld neergestreken in de vastgoed-en hypotheekmarkt. Het kantoor Dijk Vastgoed heb ik in 2001 overgenomen van mijn vader Bé Dijk. De makelaardij en de hypotheekmarkt is enorm veranderd de afgelopen 20 jaar en ik heb dat van nabij meegemaakt. Daarnaast heeft de digitale wereld een enorme vlucht gemaakt in onze branche. Begonnen op een typemachine de bromfietsnota’s uit te werken tot het via facebook en twitter communiceren met u als consument.
De financiële wereld van nu heeft te maken met een toegenomen kennis bij u als consument doordat er veel via internet te vinden is. We moeten als adviseur daar op in springen door bij te scholen en onze krachten te bundelen zodat we op elk vakgebied U kunnen adviseren en ondersteunen. Ruim 5 jaar geleden heeft die constatering reeds tot een samenwerking geleid met Risk Beheer in de persoon van Silvio Belga, zodat wij op het gebied van hypotheken en verzekeringen u een specialist kunnen bieden.
Silvio Belga
Silvio BelgaDirectie | Hypotheek- en Verzekeringsadviseur MKB
Mijn naam is Silvio Belga. Ik ben een echte Groninger al zou je dat niet zeggen als je mijn naam hoort. Ik ben opgegroeid in de stad Groningen en woon sinds 9 jaar in Bedum. Ons gezin bestaat uit Esther, mijn vrouw, en Joachim en Ezra onze zonen.
Na een kleine tijd als boekhouder te hebben gewerkt bij een Arbodienst ben ik door toeval in de assurantiën terecht gekomen. In eerste instantie vele jaren in loondienst en sinds 2007 met een eigen kantoor. Naast mijn werk is voetbal bij ons thuis de grote passie. Zelf speel ik in de veteranen van SC Stadspark terwijl mijn zonen voor de plaatselijke club actief zijn.
Ontwikkelingen in onze markt, u moet dan denken aan uitbreiding van kennis en diploma’s, hebben ons er toe gezet om te gaan samenwerken. Hierdoor kunnen wij u volledig van dienst zijn als het gaat om financiële dienstverlening. Met veel van onze klanten hebben wij een persoonlijk contact en weten wij wat er speelt. Ik denk dat dit naast de persoonlijke benadering de kracht is van ons kantoor. Onze huidige klanten danken wij en als nieuwe klant bent u van harte welkom.

Onze werkwijze

Dijk en Belga is gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en kredieten voor zowel particulieren als het MKB. Dankzij onze persoonlijke aanpak weet u zeker dat u de juiste hypotheek of verzekering heeft welke aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ervaringen van klanten

“Ik ben enorm goed en snel geholpen, nogmaals dank voor het meedenken en de juiste adviezen!”

C. Hoekzema

“Uitstekend door hem geïnformeerd over onze mogelijkheden en spelregels. Eerlijke en betrouwbare voorlichting leek mij bij het eerste gesprek. Vandaar dat we verder zijn gegaan Met Dijk & Belga. Geen spijt van gehad!”

Edwin
Lees hier alle ervaringen

Vragen? Neem contact met ons op.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP *

HOE KUNNEN WE U HELPEN? *