Richard Ahlers

Hypotheekadvies en financiële planning

Voor vragen over financieringen en inkomens- en vermogensplanning wordt u veelal doorverwezen naar mij. Mijn naam is Richard Ahlers. Samen met mijn vrouw Karin, zoon Twan en onze honden Skipper en Diego wonen wij in Bedum, waar ik ook ben geboren en getogen. Mijn oudste twee kinderen Anouk en Jasper zijn inmiddels uitgevlogen.

Bijna 25 jaar heb ik gewerkt als Financieel Planner bij de Rabobank Noordenveld West Groningen. Daar heb ik mij kunnen ontwikkelen tot allround financieel planner. Op 4 februari 2019 heb ik daar mijn dienstbetrekking beëindigd. De liefde voor de plaatselijke voetbalclub en onze zakelijke achtergrond zorgde ervoor dat ik met de eigenaren van Dijk & Belga in contact kwam. Dit heeft er toe geleid dat ik nu de hypotheekadvisering en financiële planning van hun klanten voor mijn rekening neem.

In de schaarse vrije tijd die ik nog heb, voer ik diverse taken uit voor mijn voetbalclub SV Bedum. Op zaterdag ben ik dan ook altijd op het voetbalveld te vinden. Daarnaast houd ik van wandelen, lekker eten en drinken en genieten van alles wat het leven heeft te bieden.

In een persoonlijk gesprek help ik u graag om uw financiële wensen te realiseren. Uiteindelijk wilt u maar één ding. Financieel onbezorgd leven. Ik help u hierbij met advies over financieren, uw inkomen en vermogen beschermen en uw wensen vast te leggen voor het moment u hiertoe zelf niet in staat bent.

Ik hoop u graag bij ons op het kantoor te mogen begroeten.

“Persoonlijk contact en professionaliteit vinden wij erg belangrijk”.

Waarom Dijk & Belga

  • Persoonlijk en professioneel
  • Specialist in hypotheken en verzekeringen
  • Brede ervaring in financiële zaken
  • Voor zowel bedrijven en particulieren
  • De beste prijs en kwaliteit

Stuur mij een bericht

    (* = altijd invullen)