Wilt u meer weten over onze MKB verzekeringen?

Informatie aanvragen

Verzekeringen

Waarom zou u zich moeten verzekeren? Schade is het financieel nadeel wat u lijdt door een onverwacht voorval. U kunt hierbij denken aan schade met uw auto of schade aan uw woning door bijvoorbeeld een aardbeving of wateroverlast. Wilt u weten waarvoor u zich het beste kunt verzekeren? Bij Dijk en Belga geven we u persoonlijk advies op maat en zorgen wij ervoor dat uw verzekering aansluit bij uw wensen en behoeften.

Beste prijs en kwaliteit

Financiële gevolgen bij schade kunnen erg tegenvallen. Het is daarom belangrijk om een verzekering te hebben welke aansluit bij uw wensen en behoeften. Bij Dijk en Belga geven we persoonlijk advies en zorgen we ervoor dat u een verzekering heeft welke aansluit bij uw situatie. Doordat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, bent u gegarandeerd verzekerd voor de beste prijs en kwaliteit.

Aansprakelijkheidsverzekering

Het aansprakelijkheidsrisico voor bedrijven wordt steeds groter. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor uw werknemers, klanten of betrokkenen, waardoor u aansprakelijk wordt gesteld. Zo bent u als werkgever bijvoorbeeld aansprakelijk voor materiële of letselschade. Wanneer u als ondernemer aansprakelijk wordt gesteld, kan dit grote financiële gevolgen hebben voor u en uw bedrijf. Met een aansprakelijkheidsverzekeringen worden onbedoelde fouten met nadelige gevolgen gedekt. Laat u door ons adviseren over hoe u zich tegen zulke risico’s kunt verzekeren.

Inboedelverzekering

Het kan voor komen dat u schade aan uw inboedel ondervindt door bijvoorbeeld brand of wateroverlast. Het is dan wel zo fijn als u verzekerd bent tegen dit soort schade. De inboedelverzekering dekt op uitgebreide condities materiële schade aan de verzekerde zaken. De uitgebreide condities biedt dekking voor schade ontstaan door bijvoorbeeld aanrijding, brand, blikseminslag, storm, of water.

Electronicaverzekering

Met een elektronica­verzekering verzekert u de schade aan onder meer uw computers, servers, laptops, beamers, kopieer­machines en kassa­systemen. Op uw vestigings­adres en op locatie, bijvoorbeeld als u uw laptop meeneemt naar de klant. Of wanneer uw apparatuur verhuisd wordt binnen Nederland. En u bent verzekerd voor de extra kosten die u maakt als de apparatuur niet werkt door schade. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor overwerken, het inhuren van personeel of huren van andere apparatuur. Zekerheid voor u en uw bedrijf.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u een zelfstandig beroep uitoefent, is het verstandig het een aansprakelijkheidsrisico ten gevolge van beroepsfouten (bij bijvoorbeeld uw cliënten, opdrachtgevers en betrokkenen) te verzekeren. Een beroepsfout welke is ontstaan door ene vergissing, onachtzaamheid of onjuist advies, die uitsluitend vermogensschade tot gevolg heeft, is onder de normale aansprakelijkheidsverzekering niet gedekt. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt ook juridische bijstand aan wanneer dit nodig is.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Als bestuurder van een rechtspersoon, zoals een onderneming, stichting of vereniging, draagt u verantwoordelijkheid. Dat kan ingrijpende gevolgen hebben. Uw besluiten of die van uw medebestuurders kunnen verkeerd uitpakken. Als gevolg ervan kunt u daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Het kan hierbij gebeuren dat schade verhaald kan worden op uw privévermogen. Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht, maar wanneer u aansprakelijk wordt gesteld kan dit wel grote gevolgen hebben. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering van Dijk & Belga beschermt u zich tegen deze aansprakelijkheid.

Motorrijtuigenverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Jaarlijk heeft 1 op de 10 automobilisten schade aan zijn of haar auto, waarvan het gemiddelde schadebedrag ligt op €1387. Het is daarom belangrijk dat u goed verzekerd bent met een verzekering die past bij uw situatie.

Een motorrijtuigenverzekering is in Nederland verplicht. Wanneer u uw auto voornamelijk voor zakelijke doeleinden gebruikt kan het vaak een betere keuze zijn om bijvoorbeeld uw bedrijfsauto zakelijk te verzekeren met een zakelijke motorrijtuigenverzekering. Dit is handig wanneer er bijvoorbeeld meerdere bestuurders zijn of wanneer u gereedschap vervoert in uw bedrijfsauto. Wilt u graag meer informatie over welke motorrijtuigenverzekering voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag met het kiezen van de juiste motorrijtuigenverzekering voor u en uw bedrijf.

Traileraansprakelijkheidsverzekering

Heeft u een transportbedrijf of een ander bedrijf in logistieke dienstverlening? Dan kan het zijn dat u opleggers, aanhangers of containers van anderen huurt. Die kunnen tijdens het gebruik beschadigd raken. Daarvoor kunt u volgens de huurovereenkomst als ondernemer aansprakelijk zijn. Een traileraansprakelijkheids­verzekering biedt dan uitkomst.

Met een traileraansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen schade welke ontstaan tijdens het gebruik van opleggers, aanhangers of containers. Zo wordt materiële schade en verlies aan gehuurde objecten gedekt. Maar ook worden kosten vergoed welke u maakt om schade te voorkomen en te beperken.

Heftruckverzekering

Een heftruckverzekering is in Nederland verplicht. Of het nu gaat om een vorkheftruck welke een magazijnstelling raakt of een heftruck welke schade maakt aan een ander voertuig. Met een heftruckverzekering van Dijk & Belga weet u zeker dat u tegen schade met toedoen van een heftruck bent verzekerd. Wilt u weten welke soorten heftruckverzekeringen wij aanbieden? Of wit u advies over welke heftruckverzekering het beste bij uw situatie past? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inventarisverzekering

Een inventarisverzekering is een verzekering die schade aan uw bedrijfsinventaris verzekert, welke d0or bijvoorbeeld brand, storm, water, of diefstal is ontstaan.

Uw inventaris bestaat niet alleen uit voorraden. Het zijn alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar u als ondernemer actief bent. Denk bijvoorbeeld ook aan grondstoffen of kasgeld. Ook deze spullen verzekert u met een inventarisverzekering.

Stel: u bent ondernemer van een elektronicawinkel. Door een brand heeft uw winkelvoorraad schade opgelopen. De beschadigde spullen kunt u niet zomaar op eigen kosten vervangen. Maar als u niet blijft leveren loopt de omzet van uw bedrijf gevaar. Met een inventarisverzekering vangt u deze risico’s op. Bij schade ontvangt u een vergoeding waarmee u snel een nieuwe voorraad kunt inkopen.

Bedrijfsschadeverzekering

Is er schade in uw bedrijfspand of in het complex waar uw bedrijfspand is gevestigd? En kunt u minder produceren of leveren en loopt u omzet en brutowinst mis? We noemen dit bedrijfsschade. Hier kunt u zich tegen verzekering met een bedrijfsschadeverzekering.

Met de bedrijfsschadeverzekering van Dijk & Belga hoeft u zich geen zorgen te maken over vaste lasten, zoals de huur en de salarissen. De schade welke, zowel materieel als immaterieel, is opgelopen wordt met een bedrijfsschadeverzekering gedekt.

Bijvoorbeeld: na een brand moet er worden opgeruimd en misschien wel gesloopt. Uw bedrijf ligt stil. Nieuwe bouwtekeningen en bouwvergunningen kosten tijd. Net als het bestellen van nieuwe machines. Uw vaste lasten gaan al die tijd gewoon door. Huur en salarissen bijvoorbeeld. Met een bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich over die kosten in ieder geval geen zorgen te maken.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over onze verzekeringen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het onderstaand formulier in.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAIL *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP *

HOE KUNNEN WE U HELPEN? *